GUCCI

01-06-2012

Uit Frankrijk als herplaatser via een stichting bij mij gekomen toen hij 4 jaar oud was. Van zijn achtergrond weet ik niets, maar wat heb ik het getroffen met hem!

Echt mijn maatje en hij is de belangrijkste reden dat ik ben gaan fotograferen. Inmiddels raakt hij een beetje op leeftijd, maar ik hoop hem nog lang bij me te hebben.

 


PRADA

10-06-2018

Mijn prachtige, lieve meisje met een duidelijk eigen willetje!

Prada is geen raskat, maar een bijzondere kruising tussen een Europese korthaar en een Nebelung (langharige blauwe Rus)

 


ZAZOU - KRACK C x FERRO

15-03-2004

Mijn knappe KWPN merrie Zazou heb ik als jaarling gekocht en zelf beleerd. Met deze pittige dame heb ik dressuur gereden tot M1 niveau. De sportcarriere is inmiddels voorbij, maar ik rijdt haar nog altijd dressuurmatig.

En ze heeft me een fantastische dochter gegeven en ik hoop er nog een veulentje mee te fokken.


SA TRINXA - FERGUSON x KRACK C

12-05-2022

Mijn heerlijke meisje en dochter van Zazou. Mijn eerste zelf gefokte veulen, die uiteraard blijft. Ze is zo ontzettend lief en slim! Nu al zo trots op hoe vol van vertrouwen ze is. Ik ben echt heel benieuwd hoe ze het straks onder het zadel gaat doen! Maar eerst nog even uitgroeien en spelen!


PEBBLES

01-04-2013

Lieve, kleine Pebbles! Shetlandpony's worden nog al eens "Shitlanders" genoemd, omdat ze zo ondeugend en vervelend zouden zijn. Pebbles is allesbehalve ondeugend of vervelend. Ze is zo'n schatje! Ze heeft ook al meerdere kindjes een grote smile op hun gezichtjes gegeven door ze op haar te laten rijden.


OTJE van ALTEVER - DEREK v.d. ZANDKAMP x EXCELLENT v.d. UITWEG

10-05-2020

Otje, hier met haar zoon Bounty, heb ik in 2022 erbij gekocht als maatje voor Pebbles. Zij bleek drachtig te zijn, dus een klein jaar later is Bounty geboren op 2 mei 2023. Bounty is inmiddels verkocht naar een heel fijn huisje.

Ook Otje is een schatje en past perfect in mijn kleine "kudde"


MIETZIE

06-06-2013

Wat is een stal zonder katten?

Mietzie is via de stichting Zwerfkatten Rijnmond bij mij gekomen toen ze 4 maanden oud was. Een nerveus klein poesje. Het duurde eventjes, maar ze kwam uit haar schulp. Volledig mak zal ze nooit worden, maar ze leeft een prachtig leven tussen de paarden!


LILLY

01-05-2008

Ook Lilly is via de stichting Zwefkatten Rijnmond bij mij gekomen. Ze kwam samen met haar zus Layla en beide waren zo angstig dat ze niet wilden eten Gelukkig konden ze snel wennen. Helaas is Layla een aantal jaren later aangereden en heeft het niet overleefd. Maar met Lilly, inmiddels op leeftijd, gaat het gelukkig heel goed!


KEREL

Kerel is jaren geleden als mager, schichtig katje aan komen lopen en heeft zich het all-inclusive hotel goed laten bevallen. Hij is nooit meer weggegaan en schichtig is hij ook zeker niet meer! Ik heb geen idee hoe oud hij is, maar de jaren gaan tellen. Hij leeft echt in reservetijd. Meermaals heb ik gedacht dat het einde eraan kwam, maar steeds weer knapt hij op.


IN MEMORIAM

KATIE - CALDERON x PRINZ PARADOX

09-06-1994 ~ 25-01-2021

Mijn lieve, lieve Katie... In de tijd dat ik in Duitsland woonde heb ik haar als 5-jarige gekocht en mee terug naar Nederland genomen. Zo ontzettend veel van haar geleerd! Ze was niet makkelijk, maar altijd eerlijk. En een echte, natuurlijke  leider in de groep.

Ik noemde haar altijd De Koningin.

Ze wordt nog altijd gemist..


BILLY

18-07-1997 ~ 07-10-2016

Mijn eerste eigen hond! Als puppy als verjaardagskado gekregen, Ruim 19 jaar was hij mijn vriendje. Wat heb ik van deze eigenwijze lieverd genoten! Overal ging hij mee naartoe. Op paardenconcoursen sliep hij bij me in hotels of de paardenvrachtwagen. Een fantstische hond die een prachtige leeftijd heeft mogen bereiken.

Voor altijd in mijn hart...