Informatie

WERKWIJZE

 

Wanneer en tijdsduur

Fotoshoots vinden plaats in het weekend en vrijdagen. Een enkele keer is er de mogelijkheid tot een shoot in de avond op een doordeweekse dag.

In overleg met jou wordt een datum en tijd gepland. De duur van een fotoshoot is afhankelijk van verschillende factoren, maar duurt gemiddeld ongeveer een uur. Echter zal ik niets overhaasten, dus dit kan altijd uitlopen.

 

 

Locatie

De fotoshoot vind plaats op een mooie buiten locatie bij jou in de buurt. Dit kan een bos of park zijn, maar ook een stad of zelfs meer industriële omgeving kan zich goed lenen voor een mooie sessie. Samen met jou zal de locatie worden bepaald.

Voor de studioshoot kom ik gewoon bij je thuis met mijn mobiele studio.


 

Voorafgaand aan de shoot

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je per mail een bevestiging van de afspraak en tips over onder andere kledingkeuze etc.

 
 

Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot ontvang je  binnen 1 week een linkje met toegang tot een selectie van de foto's. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk, waaruit je het aantal gewenste foto's kunt kiezen. Nadat je jou keuze aan mij heeft doorgegeven ga ik deze foto's netjes professioneel nabewerken. 

Vervolgens ontvang je de digitale bestanden binnen 2 weken via we-transfer.

 

Betaling

Je ontvangt een factuur per mail of je kunt de betaling contact voldoen op de dag van de fotoshoot.