Informatie

WERKWIJZE

 

Wanneer en tijdsduur

De fotoshoots vinden in principe plaats in het weekend. Om de week, in de even weken ben ik ook beschikbaar op vrijdag en daarnaast eventueel in de avond op doordeweekse dag.

In overleg met u wordt een datum en tijd gepland. De duur van een fotoshoot is afhankelijk van het gekozen pakket, echter zal ik niets overhaasten.

Bij "Tarieven" vind u de gemiddelde tijdsduur per pakket.

 

Locatie

De fotoshoot vind plaats op een mooie buiten locatie bij u in de buurt. Dit kan een bos of park zijn, maar ook een stad of zelfs meer industriële omgeving kan zich goed lenen voor een mooie sessie. Samen met u zal de locatie worden bepaald.

Voor de studioshoot kom ik gewoon bij u thuis met mijn mobiele studio.

Met mijn mobiele studio ben ik beperkt qua ruimte en daardoor is dit helaas niet geschikt voor paarden of grotere groepen mensen of dieren.

 

Voorafgaand aan de shoot

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangt u per mail een bevestiging van de afspraak en tips over onder andere kledingkeuze etc.

 

Stalpakket

Speciaal voor paarden bied ik een speciaal "stalpakket" aan. Deze stal fotoshoot vind  plaats op een mooie locatie in de omgeving van de stal, maar als u een andere locatie in gedachten heeft waar alle deelnemers naar toe komen is dit uiteraard ook mogelijk. Voor dit speciale pakket dienen minimaal 4 deelnemers/paarden te zijn.

 

Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot ontvangt u binnen 1 week een linkje met toegang tot een selectie van de foto's. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk, waaruit u het aantal foto's horende bij het betreffende pakket kunt kiezen. Nadat u uw keuze aan mij heeft doorgegeven ga ik deze foto's netjes professioneel nabewerken. 

Vervolgens ontvangt u de digitale bestanden binnen 2 weken via we-transfer.

Eventuele afdrukken worden per post naar u verstuurd zodra ik deze binnen heb.

 

Betaling

U ontvangt een factuur per mail of u kunt de betaling contact voldoen op de dag van de fotoshoot.